10.10.13

Hangover Diaries I: Υπογείως

Έχει περάσει παραπάνω από μία βδομάδα από το κοντσέρτο στην υπόγα της Καλλιδρομίου και ο απόηχος μας κρατάει ακόμα. Ήταν μία από αυτές τις φάσεις που το μυρίζεσαι από το πρώτο βήμα στον ανανεωμένο χώρο της Λέσχης Υπογείως (συγχαρίκια, σπέρνει η νέα διαμόρφωση) ότι τα πάντα όλα θα ισοπεδωθούν απόψε. Είναι αυτό το vibe που σου βγάζει η φάση και δεν πέφτεις εύκολα έξω. Αγνό συλλογικό χάος, σκέτη ομορφιά! 

Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ηθικούς αυτουργούς, στους Κονσπιρασέους και σε όλα τα παιδιά από τη Λέσχη Υπογείως που μας καλέσανε και οργανώσανε/τρέξανε/στήσανε το live, σε όλο το κόσμο που ήρθε και στήριξε καθώς και στα παιδιά από τους Καταχνιά (θα τα ξαναπούμε κάπου στο μέλλον σίγουρα μάγκες). 

Πετύχαμε και στα ίντερνετς κανα δύο blogs με ανταποκρίσεις από το live, μία απο το Fifteen Counts of Arson και μία από το The Quake Chronicles. Φχαριστούμε για τα καλα σας λόγια.

Τούτο δω το blog θα 'ναι πλέον ο χώρος στον οποίο θα υπάρχει μία βασική ενημέρωση για τα της μπάντας, καθώς και ένα μέσο έκφρασης των μελών της. 

Μ

No comments:

Post a Comment